ManşetTaekwondoo

Tekvando Yıldızlar Şampiyonasında Renkli Görüntüler

İstanbul Tekvando Yıldızlar Şampiyonası BBSK’nın organizasyon liderliği ile Siyavuşpaşa Spor Kompleksi’nde devam ediyor.

Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz, Bahçelievler İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin ve Başkanımız Selahattin Uyan şampiyonanın ödül törenine katılarak sporculara destek verdiler.

Eski bir judocu olan Dr. Hakan Bahadır, gençleri spora teşvik etmek için kulübümüz judo antrenörü, eski milli judocu Ömer Erol ile bir gösteri maçı yaptı.

Şampiyonaya katılan sporcu ve velilerin ziyaretten hayli memnun oldukları gözlendi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Hakan Bahadır dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 15 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Pin It on Pinterest