BasındaGüncelManşetYüzme

MİLLİ GURUR!

1-2 Nisan 2023 tarihleri arasında Düzenlenen Bölge Karmaları Seçmelerin de Kulübümüzün sporcularından Elif Sude Kaya, Fadime Özçelik, Onur Ali Toköz ve Seray Naz Çelik sporcularımız yarışmaya katılmıştır. Yarışmalar sonucu topladığı puanlar ile 12 kişilik Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Elif Sude Kaya, Hak ettiği Milli Forma ile kulübümüzü ve ilçemizi temsil edecektir. Kendisini ve ailesini tebrik ederiz. Yarışmaya katılan diğer sporcularımız da bireysel derecelerini geliştirerek, Temmuz ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında hazır olduklarını göstermişlerdir. Tüm kafilemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. @drhakanbahadir ‘a Kulüp Başkanımız Sn. @selahattinharputlu ’ya Şube Sorumlumuz @cetincoach ‘a Antrenörümüz @cemulass ’a ve @onurhanyel ’e teşekkür ederiz.

Pin It on Pinterest