BasındaGüncelHaberlerVoleybol

CUMHURİYET KUPASI BAHÇELİEVLER BELEDİYE SPOR KULÜBÜNDE!

21-22-23 Eylül 2022 tarihlerini arasında Sayın Bahçelievler Belediye Başkanımızın DR. Hakan Bahadır ’ın düzenlenlediği Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nın bugün son günüydü Final maçında karşı karşıya gelen kulüpler, Bahçelievler Belediye Spor Kulübü ve Altınoluk Belediye Spor Kulübü oldu. Toplam 4 set oynan maçta 3-1 kazandığımız maç oldu, Kupamızı Bahçelievler Belediye Başkanı Sayın DR. Hakan Bahadır’ın  takdim etti bu güzel kıymetli organizasyon için kendilerine çok teşekkür ederiz.
Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkanı Selahattin Harputlu sporcularımızın madalyalarını takdim etti
Voleybol Baş Antrenörümüz @kenanuzun1974 verdiği emekleri ve ilgisi için teşekkür ederiz.
Kendi evinizde ağırladığımız Tüm Antrenörlerimize, Hakemlerimize, Doktorlarımıza teşekkür ederiz.
Sporcularımızın azmi ve mücadelesi için teşekkür ederiz.

Pin It on Pinterest